Hier & Daar

Zielsregressie 

“I’ll meet you after death”, Inge Bak

Een zielsregressie is een intense ervaring, die je lang bij zal blijven. Je krijgt antwoorden op existentiële vragen, waarover vele godsdiensten zich al eeuwen buigen, zoals:

  • Wie ben ik werkelijk?
  • Wat gebeurt er na de dood?
  • Wat is mijn doel in dit leven?

Voor een zielsregressie is een diepe hypnotische trance nodig. Je aandacht is dan gefocust op de ervaringen. Tegelijkertijd blijf je je ook bewust van het heden: je zult je alles kunnen herinneren na de sessie.

Ik begeleid alleen een zielsregressie bij mensen die:

  • voldoende levenservaring hebben opgedaan en al aan zichzelf hebben gewerkt; over het algemeen zijn deze mensen minimaal 25 jaar;
  • minimaal één regressie naar een vorig leven hebben ervaren.

De reden hiervoor is dat jongere mensen soms antwoorden willen op keuzes die ze zelf moeten maken. Die antwoorden zullen dan niet gegeven worden in een zielsregressie.

En als je nog geen ervaring hebt met een vorig leven, kan het zijn dat je tegen een traumatische ervaring oploopt, die eerst doorgewerkt moet worden. Het kan zijn dat het zoveel tijd kost om dat vorige leven door te werken, dat er maar weinig tijd overblijft voor de eigenlijke zielsregressie. Dat is zonde van je tijd en geld.

Tijd

Een zielsregressie duurt 3 tot 5 uur.
Wil je de sessie later nog eens afluisteren, neem deze dan zelf op met je telefoon.